• 5 star review  Mam, używam, polecam Fun Card English 🙂 Miałam to szczęście, ze Dyrekcja zakupiła mi komplet kart do szkoły 🙂 Ratują z opresji przy niespodziewanym zastępstwie, przy szybciej skończonym sprawdzianie, zadaniu, lekcji. Można stosować od klas 4 w górę 🙂 Ja czasem wymyślam własne wersje rozgrywek, bo możliwości i wariantów grania przy tych kartach może być tyle ile ktoś sobie wymyśli 🙂

    thumb Katarzyna Jagielska-Liana
    3/18/2018

    5 star review  Rewelacyjne gry do nauki jezyka angielskiego zarówno w szkole jak i w domu. Polecam���

    thumb Małgorzata Hoffman-Cieplińska
    3/18/2018

    5 star review  Polecam gry do wykorzystania w nauczaniu tych młodszych i starszych � Wszyscy świetnie się bawią i przy okazji ćwiczą gramatykę. Polecam!

    thumb Paulina Sadowska
    3/18/2018

    5 star review  Mam 3 zestawy kart i uważam, że są rewelacyjne. Moi uczniowie uwielbiają tę grę i najchętniej na zajęciach nie robili by nic innego - tylko grali. To świetny sposób na powtórkę i utrwalenie materiału, a oprócz tego szansa na to, żeby "ograć" nauczyciela �

    thumb Aleksandra Smuga
    3/18/2018

    5 star review  Na próbę zakupiłam 2 zestawy, prowadząc zajecia direct kids mamy tez czas na zabawy, ale takie, które coś wnoszą. Uczniowie pokochali te karty, na każdych zajęciach chcą w nie grać. Nastapil efekt uboczny - odpowiadają jak z nut ��

    thumb Karolina Sadowska
    3/18/2018

    5 star review  CREATIVO ENGLISH makes your family and class life full of: C ompetition R espect E nthusiasm A mbition T emptation I nterest V alues O ptimism We want more 😍

    thumb Alicja Pawlikowska
    3/18/2018

    5 star review  Całkiem niedawno zakupiłam kilka zestawów i moje dzieciaki w szkole, zarówno w większych jak i mniejszych grupach były zachwycone� Pytaly też czy z innych czasów również mam takie karty, bo była to dla nich świetna zabawa a przy tym świetny sposób na zapamiętanie niejednokrotnie trudnego materiału. Warto umilać dzieciakom naukę angielskiego w taki właśnie sposób! Polecam��

    thumb Sylwia Sołtysiak
    3/18/2018

    5 star review  Gry Creativo English nie mają granic ani wiekowych, ani geograficznych!!! Przez koleżankę dostaliśmy jeden maxi zestaw na Ukrainę, dzieciaki i dorośli są zachwyceni. Teraz marzymy o następnych, bo ten już wszyscy nauczyli się na pamięć!

    thumb Nataliia Dmytryshyn
    3/18/2018

    5 star review  Karty super!właśnie przyszła paczka i kolejnych 10 kartoników z kartami. Dzieci uwielbiaja. Ja też. Polecam gorąco!!!�

    thumb Anna Malaga
    3/15/2018

    5 star review  Dziękuję za karty Fun Card English � Bardzo miła obsługa i szybka wysyłka. Gorąco polecam! �

    thumb Agata Nawara
    3/14/2018
  • 5 star review  Wspaniała metoda nauki! Moi uczniowie od razu ją pokochali. W przystępny, zabawny i łatwy sposób opanowujemy kolejne stopnie wtajemniczenia w język angielski. Polecam wszystkim, fantastyczna zabawa!!!

    thumb Paulina K-z
    3/12/2018

    5 star review  Karty sprawdziły się bardzo! Doszły szybko i bez problemów 🙂 polecam

    thumb Jagoda Budajczak
    3/03/2018

    5 star review  I've just received a parcel - 3 sets I got are great. I'll buy more sets 🙂

    thumb Monika Piasek
    3/01/2018

    5 star review  Rewelacja!

    thumb Anna Fajt-Kowal
    2/23/2018

    5 star review  Super gry! przetestowane na uczniach i mężu ;), ogromna ilość materiału do utrwalania zagadnień gramatycznych i leksykalnych przy jeszcze większej dawce zabawy.

    thumb Ewa Jankowska
    2/22/2018

    5 star review  Fantastyczny pomysł na utrwalenie lub powtórzenie gramatyki. Ja się w nich zakochałam ���

    thumb Anita Brzezińska
    2/21/2018

    5 star review  Fantastic help! Very easy to use. Thank you! 🙂

    thumb Beata Domagała
    2/20/2018

    5 star review  Szybko i profesjonalnie�gorąco polecam�nie mogę doczekać się grania!

    thumb Sylwia Jasik
    2/19/2018

    5 star review  Ekspresowa dostawa, świetne karty, zamówiłam 8 zestawów na próbę, teraz zamierzam zamówić następne.

    thumb Wioleta Nawodzińska
    2/18/2018

    5 star review  Karty są świetnym dodatkiem do zajęć, uwielbiają je uczniowie w każdym wieku. A jeśli chodzi o obsługę - fantastyczna! Szybka wysyłka oraz miły kontakt. Polecam serdecznie!

    thumb Katarzyna Góralczyk
    2/18/2018
  • 5 star review  Świetne karty. Sprawdzają się w 100%. Na pewno urozmaicą zajęcia. Polecam z całego serca.

    thumb Natalia Kożuchowska
    2/15/2018

    5 star review  I have just received my products today and they are fantastic. The quality is amazing. They are very easy to use in class, the students LOVE them and so do I! I am already saving up to buy the rest of your products. 10/10. Thank you 🙂

    thumb Andrea King
    2/14/2018

    5 star review  Great games! �

    thumb Ania Tymińska
    2/13/2018

    5 star review  Swietny pomysł na utrwalenie i powtorke w ciekawy sposob- z całego serca gratuluje i jestem wdzieczna za ten produkt 🙂 Szybka dostawa:) Przepiekne i trwałe karty- na pewno zamówie jeszcze czasy i słownictwo:)

    thumb Katarzyna Tyszkiewicz
    2/09/2018

    5 star review  Rewelacja , polecam.

    thumb Ewelina Talarek Franek
    2/09/2018

    5 star review  Fantastyczne karty! Jestem zachwycona! I dziękuję za słodki dodatek do zamówienia � z pewnością z czasem uzupełnię kolekcję! want to have all of them �

    thumb Ania Sutkowska
    2/06/2018

    5 star review  Gorąco polecam gry Creativo. Zamówiłam 18 zestawów, przyszły w oka mgnieniu. Bardzo wysoka jakość wykonania! Absolutna nowość na rynku gier do nauki języków. Mój laminator sobie odsapnie, te karty są tak piękne, merytorycznie dopracowane i w bardzo przystępnej cenie, że już naprawdę nie chce mi się tego robić własnym sumptem. Na pewno będę obserwować i zamawiać więcej. Pozdrawiam 🙂

    thumb Gosia Bachanek
    2/06/2018

    5 star review  od pierwszej karty da się odczuc ze gra została stworzona przez doświadczonego nauczyciela znjacego potrzeby ucznia i nauczyciela - angażuje, zmusza do głebszego przetwarzania, koncentruje na języku, łatwa- ni epowodująca konsternacji w trakcie korzystania, zwięzła zawartośc- posiadam zestaw 5 i 6- dużo możliwości wykorzystania nie do przecenienia jest przyjazny kontakt ze sprzedającym polecam jako grę na zajęcia oraz jako rodzinną, kreatywną i edukacyjną rozrywkę

    thumb Jolanta Ewa Maliczowska
    2/05/2018

    5 star review  Zdecydowanie polecam, miła obsługa, szybka realizacja a gry sprawdzają się w 100% 🙂

    thumb Aleksandra Kloska
    2/01/2018

    5 star review  Jestem zachwycona grami i kartami, które właśnie do mnie dotarły. Planuję zebrać całą kolekcję. Bardzo dziękuję 🙂

    thumb Viola Medoń
    1/30/2018
  • 5 star review  Super gry. Świetna zabawa i ogromna pomoc w utrwalaniu gramatyki. Bardzo miły kontakt i szybka dostawa 🙂 Polecam serdecznie!

    thumb Lena Zakrzewska-Wojtera
    1/30/2018

    5 star review  Wszechstronna gra. Gram w nią z moją 10-letnią córką, dzięki czemu poznaje nowe wyrazy i próbuje sama układać zdania. Ze starszymi ćwiczę wszystkie możliwe konstrukcje gramatyczne, które w danej chwili "mam na tapecie" - forma gry "przemyca" gramatykę w miły sposób, gdyż koncentracja jest bardziej na tym by wygrać niż, że ćwiczymy nudną gramatykę 🙂 Mam wszystkie części i wszystkie uwielbiam.

    thumb Karina Frejlich
    12/04/2017

    5 star review  Bardzo polecam. Super zabawa i nauka w szkole i w domu.

    thumb Monika Kopacz
    12/04/2017

    5 star review  Let me tell you why teachers are going to love Fun Card English! Hi there Creativo Poland! I just received my parcel- all 6 games, and it was so worth waiting for it! I am going over the games and it's clear that they offer hours of language practice with lots of joy, sophistication, and engagement. I have already tried one game with a student (Love at first sight does exist! I immediately fell for the game, and so did my student). The options to broaden the vocabulary and sharpen oral skills are extraordinary. As we play, we naturally use grammatical structures and deepen the awareness not only to the meaning of words (Semantics), but also to grammar, syntax, pronunciation, and prosody. This genius series of games brings back the joy of playing card games as part of ELT (English language teaching), and while learning. It's entertaining, inviting, aesthetically designed and so refreshing! Above all, it offers practice to all levels of EFL students, starting elementary, through junior-high and high-school. Thank you Creativo, and keep them coming! Hagit Lahav- English teacher and an expert remedial teacher from Israel.

    thumb Hagit Lahav
    11/01/2017

    5 star review  Rewelacja , polecam.

    thumb Ewelina Talarek Franek
    2/09/2018

    5 star review  Fantastyczne karty! Jestem zachwycona! I dziękuję za słodki dodatek do zamówienia � z pewnością z czasem uzupełnię kolekcję! want to have all of them �

    thumb Ania Sutkowska
    2/06/2018

    5 star review  Gorąco polecam gry Creativo. Zamówiłam 18 zestawów, przyszły w oka mgnieniu. Bardzo wysoka jakość wykonania! Absolutna nowość na rynku gier do nauki języków. Mój laminator sobie odsapnie, te karty są tak piękne, merytorycznie dopracowane i w bardzo przystępnej cenie, że już naprawdę nie chce mi się tego robić własnym sumptem. Na pewno będę obserwować i zamawiać więcej. Pozdrawiam 🙂

    thumb Gosia Bachanek
    2/06/2018

    5 star review  od pierwszej karty da się odczuc ze gra została stworzona przez doświadczonego nauczyciela znjacego potrzeby ucznia i nauczyciela - angażuje, zmusza do głebszego przetwarzania, koncentruje na języku, łatwa- ni epowodująca konsternacji w trakcie korzystania, zwięzła zawartośc- posiadam zestaw 5 i 6- dużo możliwości wykorzystania nie do przecenienia jest przyjazny kontakt ze sprzedającym polecam jako grę na zajęcia oraz jako rodzinną, kreatywną i edukacyjną rozrywkę

    thumb Jolanta Ewa Maliczowska
    2/05/2018

    5 star review  Zdecydowanie polecam, miła obsługa, szybka realizacja a gry sprawdzają się w 100% 🙂

    thumb Aleksandra Kloska
    2/01/2018

    5 star review  Jestem zachwycona grami i kartami, które właśnie do mnie dotarły. Planuję zebrać całą kolekcję. Bardzo dziękuję 🙂

    thumb Viola Medoń
    1/30/2018